913

Marian Lupu la liceul "Mihai Viteazul": You are the best!


 

 
LUPU, IMPRESIONAT DE ELEVI

 



You are the best! Acest mesaj în engleză l-a adresat preşedintele Parlamentului, Marian Lupu, elevilor liceului "Mihai Viteazul", din Capitală. Copiii au prezentat, cu ocazia Zilei Internaţionale a Familiei, un spectacol de poezie, muzică şi dans. Impresionat de calităţile elevilor, oficialul le-a promis că până la sfârşitul anului de studii, le va face cadou noi echipamente de sonorizare.
După ce a urmărit cu interes spectacolul, Marian Lupu a dăruit liceului un calculator, un set de 1.000 de cărţi şi a promis că până la sfârşitul anului de studii va oferi instituţiei noi echipamente de sonorizare.
În schimb, politicianul a primit în dar din partea elevilor o bufniţă, simbol al înţelepciunii.
"Vrem să aveţi o mică amintire, fiindcă simbolul înţelepciunii, care vă aparţine, vine la dumneavoastră în birou şi sperăm foarte mult ca acolo să-şi găsească un locuşor", a spus Nelly Berezovschi, directorul liceului "Mihai Viteazul".

Politicianul nu a ratat ocazia de a aduce cuvinte de laudă familiei sale.

"Aş putea spune că sunt satisfăcut de timpul care îmi stă la dispoziţie pentru a comunica cu familia, cu copiii. Am o soţie extraordinară, foarte inteligentă, de o feminitate şi inteligenţă extraordinară şi profesionist, o mamă dedicată", a menţionat Marian Lupu.
0