489

Comuniştii au obosit să "violeze" cetăţenii în fiecare sâmbătă



Foto: eurotv.md



Comuniştii au renunţat la proteste pentru că obosesc. Cel puţin aşa susţine liderul comuniştilor, Vladimir Voronin. Declaraţiile au fost făcute în platoul Publika TV.

"Protestele sunt un lucru obositor. Nu poţi în fiecare sâmbătă să violezi cetăţenii cu acelaşi subiect", a subliniat acesta.

În acelaşi timp, Voronin a menţionat că membrii partidului pe care îl conduce nu sunt impuşi să iasă la proteste: "Ei nu trăiesc în cazarmă. Decid singuri dacă merg sau nu la congrese, proteste şi nunţi".

Totodată, Vladimir Voronin a salutat decizia Sindicatelor de a ieşi în stradă pe 1 mai, zi în care şi Congresul Civic şi-a exprimat intenţia de a protesta. "Nu ştiam despre hotărârea Sindicatelor. Ar fi normal să facă împreună aceste acţiuni, dacă până acum nu au făcut nimic", a punctat liderul comuniştilor.

Menţionăm că ieri, 29 martie, Sindicaliştii au anunţat că vor ieşi în stradă pe 1 mai. Aceştia însă nu au precizat dacă vor ieşi pentru proteste, sau pentru a sărbători Ziua Internaţională a Muncii.

0