483

Tkaciuk spune cine a organizat provocările din 7 aprilie

 

Mark Tkaciuk este sigur că filmul despre 7 aprilie apărut zilele trecute în presă a fost realizat la comanda lui Vlad Plahotniuc, iar scenaristul este procurorul general, Valeriu Zubco.

A mai rămas o singură enigmă, cine a sonorizat documentarul? Tkaciuk promite să afle și acest lucru.

”Este evident faptul că scenariștii filmului sunt de la Procuratura Generală. Acest lucru reiese și din modul în care procurorul general și directorul SIS au comentat documentarul  duminică, la o emisiune de la Prime. Tot ce declară Baghirov în acest film este calomnie. Se încearcă să se sustragă atenția de la adevărații autori ai evenimentelor din 7 aprilie”, a declarat Tkaciuk în cadrul emisiunii ”În Profunzime”de la Pro TV Chișinău.

Fostul consilier al lui Voronin susține că va merge mâine (adică astăzi – n.r.) la Procuratura Generală pentru a depune mărturii împotriva adevăraților autorii ai provocării din 7 aprilie.

”Vă invit după asta la un briefing la sediul PCRM pentru a vă prezenta dovezi despre la comanda cui și cum se fabrică probe la Procuratura Generală”, a mai comunistul.

Menționăm că Mark Tkaciuk a fost invitat la Procuratura Generală pentru a depune mărturii în dosarul 7 aprilie încă acum două săptămâni.
 
union.md

0