789

политтехнолох

  Tkaciuk sparge tăcerea: Vezi ce spune "cardinalul din umbră" despre „frăția” cu Baghirov şi "operațiunea 7 aprilie 2009"! 
Ce spune Tkaciuc despre „frăția” cu Baghirov.Foto:europalibera.org Deputatul comunist Mark Tkaciuk respinge acuzaţiile blogger-ului rus Eduard Baghirov, calificându-le drept calomnii şi spune că nici nu-l cunoaşte pe acesta. „Ei bine, m-am uitat în cele din urmă la noua capodoperă despre 7 aprilie. Declaraţiile lui Baghirov sunt minciuni şi calomnii. Cu personajul în cauză nu mă cunosc, dar nici nu contează. Mai mult decât atât, ştiu eu ce metode de presiune au fost aplicate asupra acestuia când se afla în arest”, a scris Tkaciuk pe o reţea de socializare.
Totodată, comunistul spune că cei care au comandat filmuleţul sunt şi organizatorii dezordinilor din 7 aprilie 2009. „În ceea ce priveşte evenimentele din 7 aprilie 2009, şansele de elucidare a acestei mari taine au fost reduse semnificativ. Este evident, cei acre au comandat filmuleţul sunt şi organizatorii, iar vocea schimbată a dictorului nu-i va scăpa de la demascare”, mai spune acesta. 

Reamintim că pe Internet a apărut zilele trecute un filmuleţ, în care Baghirov spune că este organizatorul revoluţiei din 7 aprilie şi că ar fi fost plătit de către Mark Tkaciuk pentru aceasta. 
0