557

Chirtoacă nu se teme de ameninţările lui Dodon: să se lase de minciună şi să se apuce de treabă!

Igor Dodon, a declarat că doreşte să organizeze un referendum privind demiterea primarului de Chişinău. Foto:dreamstime.com
Primarul de Chişinău, Dorin Chirtoacă, nu este alertat de ameninţarea liderului socialiştilor, Igor Dodon, privind organizarea unui referendum privind demiterea sa, recomandându-i să se lase de minciună şi să se apuce de rezolvat problemele oamenilor simpli.
„Mă întreb eu ce fel de argumente vor mai veni împotriva echipei noastre, când se vede clar noi ne-am ocupat de gospodărie, alţii numai cu minciuna şi cu politica se ocupă şi tot timpul vin cu fel de fel de invenţii. Noi avem acum un fel de epidemie de referendumuri în Republica Moldova, epidemie politică, nu ştiu cum să-i spun. Cred că toate aceste iniţiative vor dispărea de la sine pur şi simplu întrucât nu sunt serioase şi nu au relevanţă, nu au bază, iar oamenii nu asta aşteaptă acum, oamenii aşteaptă se vadă că cel puţin o parte din problemele lor se rezolvă şi Republica Moldova merge înainte şi nu înapoi”, a declarat Chirtoacă în cadrul unui interviu pentru Europa Liberă 

„Este evident că nu acestea sunt priorităţile, putem spune noi că am rezolvat toate problemele şi ne-a rămas să ne lămurim cu invenţia asta cu drapelul sau cu neîncrederea în Parlament sau cu Uniunea Rusia-Belarus sau cu Primarul la urma urmei. Sunt convins că nu vor fi susţinute aceste iniţiative, dar eu le doresc succes oricum. ”, a continuat primarul. 

Reamintim că recent Igor Dodon, a declarat că doreşte să organizeze un referendum privind demiterea primarului de Chişinău, Dorin Chirtoacă. „Eu am promis alegătorilor mei că după expirarea unui an din momentul alegerii sale în această funcţie o să vin cu un referendum în Chişinău pentru a pune în discuţie vot de neîncredere a primarului general”, a declarat Dodon. 
 
Point
0