645

Voronin îl laudă pe Rogozin: Are caracter şi ştie cum să rezolve problema transnistreană



Foto: a1.ro



Preşedintele PCRM, Vladimir Voronin, are doar cuvinte de laudă despre reprezentantul liderului de la Kremlin pentru Tiraspol, Dmitri Rogozin. Într-o discuţie cu deja fostul ambasador rus la Chişinău, Valeri Kuzmin, liderul comuniştilor a spus că trimisul lui Putin este omul potrivit la locul potrivit.
Vladimir Voronin a salutat numirea lui Dmitri Rogozin în calitate de trimis special al Rusiei a pentru Transnistria.
„Pentru prima dată în ultimii ani, de reglementarea transnistreană se va ocupa viceprim-ministrul rus. Dmitri Rogozin este o personalitate cu caracter, este familiarizat cu situaţia în reglementarea diferendului transnistrean şi cunoaşte regulile de joc ale NATO. În situaţia actuală este anume omul potrivit ”, a punctat Voronin.
Liderul Partidului Comuniştilor şi-a exprimat speranţa că va avea o întrevedere cu Rogozin în cadrul vizitei acestuia în Moldova.
Şi Valeri Kuzmin şi-a exprimat încrederea că delegarea lui Dmitri Rogozin în calitate de reprezentant al Rusiei în Transnistria va da un nou impuls dezvoltării în continuare a relaţiilor moldo-ruse şi va facilita soluţionarea rapidă a problemei transnistrene.
0