629

A aparut primul extraterestru in politica

 Simon Parkes, un consilier din Yorkshire, Anglia, sustine ca mama sa adevarata este de origine extraterestra.

Povestea acestui politician britanic, care face parte din Partidul Laburist, este stranie. El spune ca mama sa "reala" este de origine extraterestra, si a inceput sa-l viziteze inca de la varsta de sase luni, informeaza Open minds.

Politicianul sustine ca a avut mai mult de o suta de vizite extraterestre in timpul vietii sale, iar cei cu care intra in contact in timpul acestor vizite i-au facut o impresie foarte buna. Sunt mai evoluati decat oamenii, deoarece sunt interesati mai mult de suflet. Pentru ei nu conteaza aspectul fizic. Sunt toleranti si chiar se pricep foarte bine la politica, sustine Parkes.

Despre mama extraterestra spune ca este "inalta, foarte slaba, verde si cu ochii mari". Unii dintre cei care i-au auzit declaratiile sunt ferm convinsi ca nu ar trebui sa-si mai reprezinte semenii in Consiliul local.

Insa Simon Parkes considera ca munca sa nu este influentata de relatiile cu "rudele" sale mai putin obisnuite. Poate fi un foarte bun reprezentant al poporului, chiar daca originea sa este extraterestra.
 
eurotv.md
0