5971

Sub denumirea “Români” se ascund Vlahii laşi şi şireţi

Român nu e naţiune, ci profesie (Otto Von Bismark)

Când discutăm despre România, teritoriul şi rădăcinele ei, trebuie să înţelegem unicul şi incontestabelul fapt: denumirea “român” a apărut doar pentru ca să se ascundă crimele vlahilor, care au acăpărat putera şi au unit artificial, cu ajutorul forţelor străine, principatele moldo-vlahe.

Desigur, nici un moldovean, n-ar fi acceptat ca ţara lui să se numească Vlahia, deoarece această unire a contopit violent două culturi diferite.

Simbolurile noii ţări, au trecut de la vlahi fără nici-o schimbare şi s-au transformat în altele – româneşti, expulzând simbolurile istorice ale altor popoare, ce locuiesc astăzi în România.Evident că s-a falsificat istoria: s-au inventat legende noi, şi-au atribuit istorii străine. Se cunoaşte expresia: “Cine a trădat odată – va mai trăda neapărat.”, aşa şi s-a întâmplat. Românii-vlahi atât de des mint, încât ei însăşi au uitat cu desăvârşire cine sânt şi de unde provin. Altfel stau lucrurile cu popoarele băştinaşe, care locuiesc în statul artifical creat – România, şi după hotarele ei. Ei şi-au păstrat identitatea, cultura şi demnitatea. Moldovenii şi astăzi, unde nu s-ar afla, în ţara suverană, sau în Moldova de peste prut, se numesc moldoveni, aşa ca pe timpurile lui Ştefan cel Mare. Ei şi-au păstrat pământurile, tradiţiile, cultura. Un singur lucru îi încurcă astăzi să se unească într-un stat unic – Moldova Mare – laşitatea vlahilor car i-a dezmembrat, fiind susţinută de ţările coaliţiei de vest. Motivul e clar – ei tot au participat în acest complot împreună cu vlahii.

În Moldova au apărut forţe, Patrioţii Moldovei, care au împuterniciri şi posibilităţi să schimbe lucrurile şi să recupereze adevărul istoric. Aceaste posibilităţi, anume acum, în timpul nostru, au căpătat un caracter ireversibil. Moldovenii, în lupta sa pentru reîntregirea statului Moldav, au apelat la ajutorul Domnului şi sînt fermi convinşi, că ţara care a fost condusă de Ştefan cel Mare, se va reuni în următorii ani. Mulţi patrioţi au contribuit la acest lucru: au fost reînviate simbolurile statului moldav – stema şi steagul ţării. Pentru realizarea ideii de reunire a teritoriilor moldoveneşti, s-a apelat la cunoştinţele sacre – la rugăciune, care în toate timpurile i-a permis poporului nostru să respingă agresivitatea duşmanilor şi să fie de neclintit în lupta cu imperiile dominante. Rugăciunea pentru reîntregirea ţării a fost spusă la 8 august 2010.

Din timp au fost preîntâmpinate toate partidile politice din Moldova, bisericile: rusă şi moldovenească, privind acest eveniment. Actul a avut loc la orele 12, la Orheiul Vechi, în satul Butuceni. Persoanele împuternicite de Dumnezeu, au săvârşit o acţiune magică, legată de unirea pământurilor moldave istorice, într-un stat unic Moldovenesc de pe timpurile lui Ştefan cel Mare, şi transmiterea acestui pământ sub ocrotirea şi ghidarea Celui care a creat universul. După acest ritual, procesul a devenit ireversibil. Lupta pentru viitorul Moldovei a trecut în baza unificatoare, deoarece problema unificării teritoriului istoric, şi-a asumat-o însăşi Dumnezeu cu armata lui divină. El execută acest lucru, cu ajutorul discipolilor săi pe pământ, în toate domeniile vieţii, cât spirituale atât şi materiale. Pentru un simplu cetăţean este foarte important să înţeleagă adevărul, necătând la faptul, că pe teritoriile istorice a actualei Republici Moldova, convieţuiesc oameni din diferite state, diferenţiaţi între ei etnic, religios şi după principiile politice.

Pentru Dumnezeu, în statul lui unic Moldovenesc, toţi aceşti oameni sînt egali: moldoveni sau ruşi, săraci sau bogaţi, comunişti sau liberali – nu contează. Toţi ei se supun voinţei Lui. Conducătorilor Moldovei şi României doar li se pare că sînt stăpâni exhaustivi, că sînt liberi şi sinestătători. Fiecare pas al lor, fiecare gând şi fiecare mişcare e urmărită de ochiul nevăzut a Celui de Sus şi pentru toate faptele – li se va cere socoteală. Doar persoana care este la curent cu toate, e avansată spiritual, poate să înţeleagă şi să vadă întregul tablou a proceselor care au loc astăzi în Moldova, dar şi aceşti oameni nu sînt capabili să cuprindă imensitatea evenimentelor. Şi iată de ce: Dumnezeu nu permite oricărui om să tragă cu ochiul în cartea vieţii, în care acum este descris planul creării viitorului stat – Moldova Mare. Doar unele detalii pot fi divulgate cititorului. Orice persoană capabilă să cugete poate încerca să strângă mozaica din aceste detalii şi să prezică mersul evenimentelor. În primul rând Moldova şi-a păstrat limba, denumirea şi istoria suverană. În al doilea rând ea a reuşit să înfăptuiască ritualul magic de reunire a moldovenilor, ce a reînviat centrul spiritual, în jurul cărui se va ridica un stat puternic. Iar într-al treilea rând, Moldova este primul stat de pe pământ care a reuşit să transmită viitorul poporului multinaţional moldovenesc în mâinile Domnului, înţelegând că o viaţă frumoasă e posibilă doar când Dumnezeu te ia sub ocrotire.

Ce semnificaţia are ritualul magic spiritual, care a fost săvârşit la Orheiul Vechi? – e realizarea legii liberalismului opţiunilor. Dumnezeu nu se implică în viaţa omului, dacă nu este rugat. El, creând omul, i-a dat posibilitatea singur să-şi facă alegerea şi doar dacă este rugat – se implică în viaţa lui. La Orhei, pe data de 8 august 2010, oamenii adunaţi au făcut alegerea conştientă de a încredinţa Celui de Sus – viaţa şi viitorul moldovenilor. Dumnezeu a primit această rugăciune şi a înscris-o în cartea vieţii. În fiecare ţară, creată de Dumnezeu, sînt locuri unde este concentrată puterea şi spiritualitatea poporului, adică centrul sau pilonul spiriatual, care este direct legat de Creator şi în jurul căruia se formează un stat puternic cu un viitor previzibil. Spre exemplu, în Rusia această putere este concentrată în biserica Mântuitorului, la musulmani – locul sfânt e Mekka şi Medina, pentru cei din Tibei – e oraşul Lhasa ş.a.m.d. Pentru noi, centrul spiritual e Orheiul Vechi. În antichitate în această regiune a existat un oraş geto-dac.

Pe timpurile lui Ştefan cel Mare – a fost o cetate, care apăra moldova de invaziunea tatarilor şi turcilor. Iar mai târziu, în mănăstirea rupestră a acestui lăcaş, au trăit călugării ortodocşi creştini, care susţineau focul veşnic a credinţei poporului în Dumnezeu şi în viitorul său. Pe stâncă, lângă mănăstirea care şi astăzi funcţionează, e ridicată o cruce din piatră, în centrul căruia e sculptată o floare cu şase petale, care semnifică inima poporului moldovenesc şi este centrul spiritualităţii lui. Sigur că acest element magic e bine cunoscut în ortodoxie. La Kiev, în catedrala Sofia, aşa o floare sau o stea cu şase raze, o vedem pe pereţii zugrăviţi. Acelaşi element îl vedem şi pe podeaua mozaică din biserica Mântuitorului de la Moscova. Acest element semnifică sufletul sau al şaselea nivel al lumii spirituale şi venirea a doua a Mântuitorului. Floarea pe crucea de piatră din Butuceni e sculptată demult şi nimeni nu ştie numele sculptorului, care înţelegând semnificaţia acestei cruci, a sculptat-o cu mult drag şi ne-a lăsat-o ca moştenire.

Anume lângă această cruce, s-a ridicat în ceruri rugăciunea de unificare a poporului moldovenesc şi anume acest loc în utlimul timp e vizitat tot mai des de moldoveni şi de turişti. Tocmai atunci când a fost stabilită data ritualului magic şi a fost răspândit proiectul “Moldova Mare”, în ţară a început o etapă nouă, cât în viaţa politică, atât şi în cea spirituală. Pe străzile oraşului Chişinău şi în alte localităţi, au apărut simboluri noi al statului Moldovenesc: steagul lui Ştefan cel Mare cu ştampila marelui voievod în culorile roşu şi albastru. În popor a apărut necesitatea vitală de a cunoaşte istoria veridică a statului. Lupta dintre bine şi rău, adevăr şi minciună a devenit mai crâncenă. Deşi vlahii ar dori să oprească acest proces, poporul Moldovei s-a trezit din somnul de veacuri şi vrea să cunoască adevărul. Apare tot mai multă informaţie despre evenimentele adevărate a istoriei: în articole şi cărţi, pe site-urile din internet. Tot mai mulţi politicieni, adevăraţi patrioţi, aprobă ideea naţională de renaştere a Moldovei Mari şi consideră că doar această idee poate revigora spiritualitatea adevărată a poporului.

Data de 8 august 2010 a fost aleasă din timp. Din numerologie se cunoaşte că “8″ defineşte infinitul. Această cifră magică e deasemenea legată de numele lui Iisus Cristos.

Pentru prima dată în istoria Moldovei contemporane, ritualul magic a avut loc în Butuceni, la 8 august 2008, când crendincioşii ortodocşi din Ucraina, Rusia şi Moldova s-au adunat pentru realizarea planului divin de unire a popoarelor multinaţionale. În această zi sfântă, trei de “8″ s-au unit. Data a 8-a, luna a 8-a şi anul cu 8 la sfârşit. Apariţia acestor cifre pe calendar, se întâmplă doar odată la 1000 de ani. Această zi a fost însoţită de prezenţa Mântuitorului care s-a manifestat prin actul divin. În acea zi, s-a anunţat despre începutul operaţiei militare a armatei georgiene împotriva forţelor pacificatoare a Rusiei, ca o încercare de a profana această zi şi această lucrare Dumnezeiască. Ţările alianţei de vest, SUA şi NATO au încercat să testeze Rusia în durabilitate şi curaj. Astfel a început procesul de schimbare a lumii. Pendului istoriei s-a direcţionat spre Rusia. Dumnezeu i-a susţinut. Duşmanul a fost învins atunci.
 Astăzi “stăpânii lumii” cu reputaţia lor ştirbită, ar fi vrut să ieie revanşa pe teritoriul Moldovei, iată de ce ei vor să pună la cale a doua fază a scenariului georgian. Moldova e avanpostul creştinismului. Ea, ca şi pacificatorii din Georgia a simţit pe pielea sa toată ura agresorilor, de aceea, fix peste doi ani, tot la 8 august, preîntâmpinând planul agresorilor vest-europeni şi NATO, care urmăreau scopuri de a acapăra şi de distruge statalitatea Moldovei, a fost hotărât să se declanşeze procesul de redobândire a teritoriilor istorice a Moldovei.

Cu jumătate de an înainte, s-a anunţat locul şi evenimentele ce vor urma. Fiecare partid politic a primit documentul cu titlul Moldova Mare, unde au fost prezentate simbolurile statului Moldova şi descrise căile spre unificarea teritoriilor şi dezvoltarea uleterioară a statului independent. Peste câteva luni după răspândirea acestui document, PCRM au ridicat steagul lui Ştefan cel Mare cu ştampila marelui voievod. Era de înţeles că a început procesul de schimbare a conştiinţei cetăţenilor moldovei, cât în sfera politică, atât şi în cea spirituală. Deşi toţi politicienii au fost înştiinţaţi despre data petrecerii acestui eveniment, responsabilitatea de soarta ţării şi-a asumat-o doar un singur partid – Patrioţii Moldovei. Anume acest partid a devenit motorul politic şi spiritual în procesul conexiunii tuturor puterilor patriotice din Moldova. La 8 august 2010, ridicând steagurile cu simbolurile istorice a lui Ştefan cel Mare, “Patrioţii Moldovei” s-au îndrepate spre Orheiul Vechi. Ei au fost susţinuţi şi de câteva organizaţii obşteşti, printre care şi “Salvgardare”.

La orele 12, la Orheiul Vechi, lângă hotel, a început mitingul. Steagurile pe care le ţineau participanţii au fost binecuvântate de ierarhii ortidocşi din Moldova. După cuvântări, toată lumea s-a ridicat pe stâncă. Lângă crucea de piatră s-au citit rugăciuni.

1. “Doamne, uneşte trecutul şi prezentul poporului multinaţional într-o verigă unică şi durabilă. Deschide-ne uşa spre un viitor fericit.”

(Această rugăciune a unit într-o reţea istorică unică, Moldova destrămată anterior şi a consolidat potenţialul spiritual în vederea rezolvării problemelor de astăzi şi a sarciniilor pe viitor).

2. “Doamne, uneşte părţile destrămate a Moldovei Mari, într-o esenţă unică, sub steagurile lui Ştefan cel Mare şi Sfânt.”

(Această rugăciune a permis ca toate teritoriile Moldovei să fie unite într-un stat unic indiferent de hotarele actuale).


3. “Doamne, ia Te rog sub ocrotirea Ta sfântă, întregul popor moldav şi arată-ne drumul spre un viitor fericit şi decent.”

(Această rugăciune semnifică realizarea legii liberalismului deciziilor, ceea ce presupune transmiterea conştientă a soartei oamenilor în mâinile Domnului).

4. “Doamne, condu-ne conform planului Tău către scopul Tău măreţ.”

(Această rugăciune arată că pe teritoriul Moldovei Mare se înfăptuieşte planul Celui de Sus în toate ramurile vieţii: politică, economică, culturală, spirituală, şi astfel se manifestă esenţa şi voinţa Domnului. Aceasta înseamnă că nici-o altă putere pe teritoriul Moldovei nu e în stare să conducă de sinestătător, realizându-şi planurile proprii, dacă vin în contradicţie cu cele benefice pentru popor).

Nu poate fi explicat nici evenimentul din 5 septembrie 2010, când oamenii nu s-au prezentat la referendum, deşi bariera de jos a fost scăzut la minim de către Alianţă. Toate încercările politice de a alege un preşedinte al ţării, deasemenea au eşuat.

Sigur că şi partidele liberale din moldova îşi aduc aportul său. În primul rând, datorită lor, a fost scoasă sârma ghimpoasă de la hotarele Moldovei suverane şi Moldovei de peste Prut. În al 2-lea rând, la rugămintea lui Vlad Filat a fost adus steagul triumfător a lui Ştefan cel Mare, pe care vlahii l-au furat din mănăstirea Zograf de pe Afon. Acest simbol sfânt s-a reîntors la popor. Vlahii singuri au adus steagul în capitala Moldovei.

Puterea spirituală de neînvins a moldovenilor, care mult timp a fost a fost sechestrată de vlahi, din nou şi-a căpătat puteri. Mai mult de atât, fiecare moldovean a obţinut posiblitatea de a studia în ce caractere erau folosite pe timpurile lui Ştefan cel Mare.

Conform ordinului prim-ministrului V.Filat, la momentul actual are loc munca asiduă în vederea reîntregirii teritoriilor moldoveneşti şi dezvoltării sectoarelor strategice.

Pe 3 matrie e planificată o întrunire a conducătorilor moldoveni şi celor de peste prut în oraşul Iaşi – fosta capitală a Moldovei. Această întâlnire va încheia lucrarea divină de unire a teritoriilor separate a Moldovei şi se va începe un proces rapid de unificare pe plan fizic, real. În această sarcină vor fi atrase toate etniile care locuiesc astăzi în România. Moldovenii, Vlahii, Ungurii, Bulgarii vor începe procesul de restabilire a hotarelor istorice. Prima etapă a procesului de unificare se termină şi va începe etapa a 2-a pe care o va conduce însăşi Iisus Cristos. Vlahii numiţi români, neînţelegând sensul evenimentelor ce se petrec, fiind conduşi de specialiştii departamentului de stat, se grăbesc să petreacă la Iaşi o şedinţă comună a conducătorilor moldoveni şi români, la 3 martie, înainte alegerilor preşedinţiale din Rusia. Ei se tem că cu venirea lui Putin la putere, planurile lor vor eşua şi toată lumea va înţelege cât de şireţi şi laşi sunt ei.

Ei nu înţeleg că după 8 august 2010, moldovenii şi vlahii şi toate celelalte naţionalităţi ce locuiesc în Moldova şi România, înfăptuiesc de fapt, doar voinţa Celui de Sus. El e stăpânul Atotputernic şi numai el va decide viitorul ţării. Vlahii şi-au scos măştile, ei au crezut că vor sta veşnic în spatele unui val de înşelăciune, dar se ştie că nimic nu se petrece întâmplător în această lume, dar mai ales pe teritoriul Moldovei, unde au loc evenimente istorice de plan mondial. Sântem bucuroşi că aceste evenimente duc spre un final logic şi victorios.

Rezultatul semnării acordului interguvernamental între Moldova şi România va stârni mişcarea de eliberare naţională. Poporul multinaţional s-a trezit din somn şi se va răzbuna pe trădători şi aşa cum a fost cândva în Turcia – vlahii (aliatul său istoric), însfârşit va părăsi teritoriul Moldovei Mari pentru totdeauna.

Conducătorii din Moldova, la 3 martie, în oraşul Iaşi vor finisa operaţie pusă la cale de strategii din NATO. Ei au adoptad în parlament, planul de achiziţionare a tehnicii militare: helicopterelor şi avioanelor. Strategii din Washington şi Bruxelles se grăbesc. Ei încearcă să facă procesul de acaparare a Moldovei ireversibil înainte de alegerile din Rusia, cu ajutorul echipei agresive a vlahilor neo-fascişti. Ei speră să perturbeze alegerile în Rusia, creând un conflict între Moldova şi Transnistria, nimicind pacificatorii Ruşi, cum s-a întâmplat în Georgia.

Înţelegând aceste lucruri, Patrioţii Moldovei împreună cu serviciile speciale a ţărilor-partenere, preîntâmpină conducătorii României, SUA şi NATO, că ei urmăresc toate acţiunile săvârşite de duşmanii statalităţii Moldovei şi a poporului moldovenesc, pe teritoriul Moldivei suverane, în Transnistria, în Moldova de peste Prut, în Rusia şi în Ucraina. SUA şi UE, prin agresivitatea sa, şi-au epuizat resursele intelectuale, financiare şi materiale. Excat aici, în Moldova suverană şi în Moldova de peste Prut, se va începe procesul degradării lor depline. Au rămas doar două săptămâni înainte de acţiune.

Vrem să le aducem la cunoştinţă duşmanilor noştri că timpul dominării lor în lume se termină. A venit timpul noilor decizii, noii structuri mondiale, bazate nu pe minciună şi putere militară, ci pe adevăr şi dreptate.

Stăpânul universului acţionează puternic şi incontestabil. A venit timpul Lui. Moldova se subordonează complet voinţei Lui. Cum El îi va judeca pe oponenţi – va deveni clar în timpul apropiat.

Frontul Renaşterii Naţionale al Moldovei

http://frnmd.org/?p=225

 

 

0