692

Ghimpu a comis-o III. Nota nu s-a lăsat forţată. Şeful liberalilor crede că Ababii şi Bacalu au fost înaintaţi doar de ochi

Deşi PD şi PLDM au venit cu două candidaturi concrete pentru postul de preşedinte, liberalii le-au respins pe ambele. Potrivit lui Ghimpu cele două candidaturi (Ion Ababii şi Veronica Bacalu) sunt “împinse” în faţă de liberal-democraţi şi democraţi doar de ochii lumii. Potrivit liderului liberalilor, într-o discuţie avută cu Ion Ababii în dimineaţa zilei de astăzi, ultimul i-ar fi spus că nu este destul de hotărât şi nu ştie dacă îşi doreşte să devină preşedinte al Republicii Moldova.  Vizavi de candidatura Veronicăi Bacalu, Ghimpu a declarat că nu o cunoaşte, iar liberalii au nevoie de timp pentru documentare.
Potrivit lui Mihai Ghimpu, se urmăreşte scopul de a fi creată impresia că PL-ul duce ţara în anticipate.  Lucrurile stau exact invers, susţine Ghimpu. Acesta crede că anume cei din PLDM şi din PD vor anticipate, iată de ce înaintează candidaturi doar de dragul înaintatului.
 
continuare aici
0