1148

Infractorul a parasit locul accidentului,ajutati-ma sa il gasim!!!!

Buna seara.am nevoie de ajutorul dumneavoastra pentru a depista infractorul care pe data de 07.02 la ora 7.55 dimineata pe strada Mihai Viteazul la semaforul de linga Ice Bravo a lovit un automobil Toyota Avensis de culoare aurie iesind pe contrasens si apoi a fugit de la locul accidentului.din pacate nu am reusit sa ii vad numarul de inmatriculare si marca masinii deoarece de la lovitura s-a inchis oglinda si pina cind am oprit automobilul si am iesit din masina el a disparut.Un martor s-a oprit si mi-a spus ca era un Audi de culoare intunecata cu numere straine de Spania sau Bulgaria dar nu a retinut tot numarul numai cifrele 1534 si atit.Politita din pacate nu prea poate face multe deoarece nu stiu tot numarul de inmatriculare si sanse sunt foarte mici de gasitmai erau acolo multe masini la semafor si va rog daca cineva a fost martor si a retinut numarul masinei respective sa scriti un mesaj la adresa ionp2002@mail.ru sa il gasesc sa imi plateasca reparatia care ma costa in jur de 5000 lei.va multumesc anticipat si sper ca voi primi ceva ajutor din partea celor ce au vazut..nu ascundeti infractorul deoarece mine dumneavoastra puteti fi in locul meu..mersi si sanatate la toti.Va multumesc pentru ajutor!!!!
0