721

Putin, protectorul lui Baghirov

 Bloggerul rus Eduard Baghirov este persoană de încredere a premierului Vladimir Putin, care candidează la funcţia de şef al statului, în cadrul scrutinului din 4 martie. Statutul lui Baghirov, anunţat de acesta pe blogul său, a fost confirmat după un discurs rostit la un miting electoral pro-Putin.

"Mă mândresc cu asta. Acum văd ţara care a fost construită de catre Vladimir Putin. Eu, ca o persoană de încredere la alegeri a lui Vladimir Vladimirovici Putin vă transmit salutări", scrie Baghirov pe blogul său.

Reamintim că presa rusă a scris zilele trecute că Eduard Baghirov, care a fugit de sub arest la domiciliu din Republica Moldova, a fost arestat la Moscova, iar ulterior - eliberat. La rândul său, Baghirov susţine că nu a fost arestat, ci a mers benevol la poliţie, pentru a râde de „clovnii din Moldova”. „Am râs împreună cu poliţia rusă de clovnii moldoveni, când am citit actul de extrădare. În conformitate cu Constituţia Federaţiei Ruse nu pot fi extrădat unor escroci ordinari”, a scris acesta.
 
Sursa: 24h.md
0