936

Şoc la Hollywood: Heidi Klum divorțează de Seal


 
Șoc în showbiz-ul de peste Ocean. După șase ani de căsnicie, Heidi Klum a decis să divorțeze de soțul ei, cântărețul Seal.
 

Potrivit TMZ, modelul de origine germană în vârstă de 38 de ani ar fi motivat în cererea de divorț ”nepotrivire de caracter”. Seal a anunţat despărţirea pe cotnul personal de Twitter, într-un mod sec şi direct. "The END. Tadaa", a scris cântăreţul.


Șocul este cu atât mai mare cu cât cei doi nu au fost implicați în scandaluri sexuale, iar de câte ori s-au afișat în public, păreau că se iubesc mai mult ca niciodată și că au o relație solidă. Dar iată că, după șase ani de căsătorie și trei copii, cei doi au decis să meargă pe drumuri separate.
 

Cârcotaşii s-au întrecut deja în acuzaţii, spunând că în ciuda faptului că Seal şi nevasta lui păreau că se iubesc enorm, nu se prea potriveau deloc. Ea blondă, înaltă şi extrem de frumoasă, el urât şi plin de cicatrici pe faţă. Mai mult, ea era celebră şi bogată, având o carieră de succes, iar de muzica lui Seal nu prea mai auzise nimeni nimic în ultimii ani.
 
unimedia

0