1016

Kate Winslet vrea să fie bărbat


 
Celebra actriță Kate Winslet nu se dă în lături de la nimic atunci când vine vorba de cariera ei. Actriţa britanică în vârstă de 36 de ani recunoaște că-i place să experimenteze tot felul de roluri și consideră că a interpreta un bărbat ar fi cea mai mare provocare pentru ea, scrie Libertatea.ro.
 
Kate a câștigat zilele trecute Globul de aur pentru rolul ei din "Mildred Pierce", unde nu s-a sfiit să apară nud în mai mult scene, își dorește să fie suspusă la cea mai mare provocare din viața ei. Actriţa consideră că a interpreta rolul unui bărbat ar fi apogeul carierei ei.
 
"Știu sigur că mi-aș dori să joc în rolul unui bărbat. Nu știu ce fel de bărbat, cum nu știu nici dacă mi se va oferi ceastă ocazie. Un lucru este cert însă: aceasta ar fi cea mai mare provocare pentru mine", a declarat Kate Winslet pentru presă.
 
Deși a jucat multe personaje de-a lungul carierei, probabil este cel mai bine cunoscută pentru performanțe ca Rose DeWitt Bukater în cel mai mare film din toate timpurile, Titanic (1997).
 
union
0