1316

ALGORITM TIPIC MOLDOVENESC: Filat este CUMĂTRU cu Talmaci, Talmaci este cumătru cu OLEG VORONIN, Oleg Voronin este FIUL TATĂLUI!


  PLDM ar putea să voteze într-o anumită conjunctură cu PCRM, deoarece candidatul propus de comunişti la funcţia de şef al satului, Leonid Talmaci și premierul Vlad Filat, ar fi cumetri. Declarația a fost făcută de comentatorul politic Roman Mihăieș în cadrul emisiunii ,,Ora de vârf”, de la Radio Chișinău.

 
 ,,Sunt cel puțin 50 de martori care au participat la o cumătrie și cunosc acest lucru. În jocul politic, contează cumetrismul, ”, a explicat analistul, adăugând că are informații că și Oleg Voronin, fiul liderului PCRM, ar fi cumătru cu Leonid Talmaci.

Reamintim că ieri Curtea Constituţională a dat câştig de cauză deputatului neafiliat Mihai Godea, care a contestat legalitatea alegerilor din 16 decembrie. Reamintim că acesta a contestat scrutinul, întrucât consideră că a fost încălcat principiul votului secret. Astfel după verdictul dat de Curtea Constituţională, Parlamentul este obligat să stabilească o nouă dată a primului tur al noilor alegeri prezidenţiale, iar procedura de vot trebuie reluată de la capăt.
 
24h
0