856

R.Moldova ar putea fi reprezentată la Eurovision de un artist român



Artistul  român, Mihai Trăistariu a declarat că intenţionează să concureze  la etapa naţională a Eurovision-ului din R.Moldova, dacă România  nu va participa în acest an la concursul european de muzică, desfăşurat în luna mai, în  Baku.
 
 „Voiam să particip la Eurovision-ul din acest an. Moldova mi-a propus, probabil mă voi duce la ei”, a dezvăluit cântăreţul pentru ziarul român Ring.
 
România ar putea renunţa la Eurovision din cauza problemelor financiare anunţate de postul naţional de televiziune TVR1, care în prezent organizează şi sponsorizează concursul.  
 
„În TVR sunt probleme mult mai grave decât un festival pe care, din punctul meu de vedere, n-aş vrea să-l ţinem pentru că, oricât de buni ar fi cântăreţii noştri, din cauza votului geopolitic, niciodată nu vom avea o asemenea reprezentare încât să câştigăm”, a declarat un reprezentant al TVR-ului.
 
Etapa Naţională a concursului Eurovision urmează să se desfăşoare în R.Moldova la 10 martie. Dacă se va înscrie în cursă, Mihai Trăistariu are şanse mari să fie desemnat reprezentatul Moldovei la festivalul european de muzică.
 
union.md
0