503

Voronin şi-a desemnat deja succesorul la şefia PCRM

Liderul Partidului Comuniştilor din Republica Moldova (PCRM), Vladimir Voronin, a desemnat deja persoana care va prelua frâile celui mai mare partid din Republica Moldova, doar că viitorul lider al comuniştilor nu se află actualmente printre liderii mai de vază, notează portalul UNION.

Surse apropiate PCRM au dezvăluit pentru UNION că aripa tânără a partidului începe să-şi piardă răbdarea cu actualul lider, mai ales că Voronin se distrează cu ei cum vrea. „Dodon şi-a dat seama că oricât ar aştepta nu poate să devină liderul PCRM. La un moment dat şi-a dat seama de acest lucru şi Marian Lupu, care a părăsit PCRM. Şi Iurie Muntean, dar şi alţii din tabăra comuniştilor îşi dau seama ca şansele lor de a fi în fruntea PCRM sunt minime. Mai mult, ei îşi dau seama că bătrânul Voronin se distrează cu ei. Ba pe unul îl avansează, ba pe altul. Doar că nici unul nu va fi liderul PCRM după retragerea lui Voronin”, spun sursele citate de UNION.
 
Voronin deja s-a gândit şi ştie cine va conduce partidul în doi-trei ani maximum. „Credeţi că dejeaba apare pe la marşuri Oleg Voronin? Nimic nu este întâmplător şi ăştia mai tineri din PCRM ştiu că tot un Voronin va fi în fruntea PCRM. Dacă vor fi alegeri anticipate, atunci cu siguranţă Oleg Voronin va fi printre primii în lista PCRM. Uşurel, uşurel, acesta va prelua partidul. Important acum este ca până la alegeri să nu se rupă tot mai mulţi membri”, au conchis aceleaşi surse.
 
eurotv
0