981

Apple vrea să revoluționeze televiziunea prin iTV


Planurile Apple de a acapara și lumea televiziunii sunt deja cunoscute, însă tocmai au apărut informații noi în presa de specialitate despre iTV.  


În afara faptului că va avea un ecran high definition construit de Sharp, acum se știe și că Apple spune ca viitorul iTV va fi strâns legat de AirPlay. Adică utilizatorul va putea să înceapă să se uite la un film de acasă și apoi să continue vizualizarea pe telefonul sau tableta sa, dacă pleacă de acasă. De asemenea, Apple a confirmat că viitorul televizor va fi controlat prin comandă vocală, mulțumită deja cunoscutului sistem Siri. 


Apple va personaliza fiecare experiență iTV în funcție de gusturile persoanei care se uită la televizor. Mai precis va face recoomandări în funcție de ceea ce-i place utilizatorului. 


Apple iTV se va baza pe tehnologia de streaming wireless pentru accesarea emisiunilor TV și filmelor, potrivitWall Street Journal citat de Stuff.tv. Bătălia dintre Apple, Google și Amazon TV (alte două companii care vor lansa astfel de produse), va începe în 2012, un an care se anunță interesant din acest punct de vedere. Cine știe, poate la anul vor reuși să reinventeze televiziunea.
 
union
0