2016

VIDEO emotionant. Dragoste la 80 de ani. S-au casatorit ca sa invinga singuratatea

Ivan Chisloc si Zinaida Miroskina, cu varstele de 79 si 78 de ani, au demonstrat ca dragostea nu are varsta. Cei doi s-au casatorit recent, chiar daca pentru amandoi este deja a treia casnicie, transmite postul local BasTV.Cei doi batrani din Basarabeasca spun ca au facut acest pas ca sa invinga singuratatea. „Este plictisitor sa traiesti singur. Eu de mai bine de jumatate de an traiesc in singuratate si imi era trist, asa ca m-am gandit sa ma casatoresc. Este si foarte greu sa-ti porti de grija de unul singur”, spune mirele.

In timp ce sotia povestea cu mult haz momentul cand s-au cunoscut, mirele radea cu pofta: „Ne-am intalnit pe strada. El m-a intrebat unde traiesc si i-am zis ca pe strada Gogol. Apoi m-a intrebat daca am un numar de telefon. I-am spus ca da si l-am intrebat pentru ce-i trebuie numarul meu. A zis ca ar vrea sa mergem impreuna, duminica, la biserica, asa ca i l-am dat. Duminica urmatoare, dupa slujba, mi-a zis ca va veni seara la mine pentru ca are sa-mi spuna ceva serios. Cand mi-a propus sa ne casatorim, am ras la gandul ce o sa spuna lumea”, a povestit femeia.

Galina Dragnev, seful Starii Civile din Basarabeasca, spune ca se intampla destul de rar ca oamenii sa-si lege destinele la aceasta varsta inaintata.

protv

0