1251

John Onoje va deveni membru al PNL


 
Moldoveanul de origine africană, John Onoje, va deveni membru al Partidului Național Liberal. Informația a fost confirmată de liderul organizației de tineret al național-liberalilor, Nicolae Mărgărint. 
 

Acesta a declarat pentru UNIMEDIA că Onoje a venit astăzi la sediul partidului, exprimându-și dorința să devină membru al formațiunii. ”Din inițiativă proprie, acesta a venit la partid, a completat o cerere de aderare, care urmează a fi aprobată în curând și nu există motive pentru a o respinge. Viziunile lui John Onoje sunt asemănătoare cu politica promovată de Partidul Național Liberal în ceea ce ține de unirea cu România”, a declarat acesta. 


Reprezentanții PNL nu au putut spune deocamdată dacă îl vor susține pe Onoje în acțiunile de protest pe care acesta le organizează în ultimul timp. 


Amintim că John Onoje a vrut să candideze la funcția de președinte, dar nu s-a putut înregistra în cursă pe motiv că nu a avut susținerea a 15 deputați. Emigrantul din Africa este cunoscut prin viziunile sale prounioniste și prin faptul că pledează pentru retragerea armatei ruse din Transnistria


Originar din Sierra Leone, unde în anii 90 a izbucnit un război civil, John Onoje locuiește de 13 ani în Republica Moldova, iar la începutul lui 2011 a devenit cetățean al acestei țări. Toți acești ani, el câștiga pâinea, comercializând ziare și reviste în Chișinău.
 
unimedia

0