456

Lupu: Ne confruntăm cu şmecherii în cadrul Alianţei


 Pe data de 16 decembrie au fost observate lucruri foarte interesante şi de acestea voi ţine cont la alegerile repetate. Declaraţia îi aparţine preşedintelui interimar Marian Lupu şi a fost făcută la un post privat de televiziune.
 
"Prima rundă care a vut loc pe vineri, 16 decembrie, a fost un test pentru Alianţa noastră. Am văzut lucruri foarte interesante de care voi ţine cont la alegerile repetate. Noi ne confruntăm cu şmecherii în cadrul Alianţei, iar lipsa unei voci unice este un motiv foarte puternic pentru care noi nu putem obţine acele voturi care nu ne ajung.Partidul Democrat merge mai departe, dacă nu suntem ajutaţi, cel puţin să nu fim impiedicaţi", a menţionat preşedintele interimar Marian Lupu.
 
Referindu-se la Igor Dodon, Marian Lupu a menţionat că acesta urmăreşte două scopuri. Primul ar fi alegerea Zinaidei Greceanîi în funcţia de preşedinte al ţării, fapt care îi va permite să rezolve problemele din partidul său. Iar al doilea scenariu ar fi alegerile anticipate, prin intermediul cărora Igor Dodon speră să acumuleze mai multe mandate de parlamentar pentru partidul său.
 
"Timp de trei ani, proiectul lui Dodon o să moară, iar în cazul alegerilor anticipate acesta o să-şi încerce norocul, o să încerce să vină în Parlament cu 5, 6 sau 7 mandate de deputat", a menţionat Marian Lupu.
 
Totodată, Lupu a declarat că pentru candidatura Zinaidei Greceanîi, Igor Dodon ar putea găsi semnături numai din partea Partidului Liberal-Democrat, şi nici într-un caz din partea PD, PL sau PCRM.
 
 
publika
0