462

Voronin nu-i răspunde lui Lupu la telefon?


 
Președintele PCRM, Vladimir Voronin, a declarat de nenumărate ori că Marian Lupu a ignorat comuniștii, că n-a încercat nici măcar să discute sau să negocieze cu ei cu privire la alegerea șefului statului. De cealaltă parte, Marian Lupu, liderul PD și candidatul AIE la funcția de șef al statului, afirmă că a încercat de nenumărate ori să-l telefoneze pe Voronin, doar că acesta nu a răspuns și nici nu a revenit cu un sunet.
 
 

„La mine au ajuns așa informații,  precum că domnia sa m-ar fi sunat de mai multe ori și eu nu aș fi răspuns. Aceste informații au fost răspândite în rândurile fracțiunii PCRM - este un lucru false. Dimpotriva, săptămâna trecută chiar eu am dat câteva telefoane, ca sa stabilim un contact direct, înorice format propus de dlui. L-am telefonat personal. Nu mi-a răspuns. Nici nu a revenit cu un sunet”, a precizat președintele PD, în cadrul unei emisiuni la ProTV.


Acesta a încercat să convingă că cele două voturi necesare au fost identificate, doar că ele se află în tabăra  comuniștilor care au lipsit de la ședința specială. potrivit democratului, absenta fracțiunii PCRM denotă neîncredere din partid.
 
unimedia

0