986

virtualtur.md 3D Panorame & Tururi Virtuale

 Panoramele virtuale pot fi extrem de utile pentru cei care merg într-un pas cu timpul, ce nu  rămîn în urma progresului şi se străduie să conducă şi să promoveze propria afacere  într-un mod mai modern.
În toată lumea 3D - Panoramele și Tururile Virtuale sunt recunoscute ca un mijloc indispensabil de promovare a bunurilor şi serviciilor. Multe companii de succes alocă anual din bugetul lor, destinat publicității, anume acestei tehnologii inovatoare de publicitate.


Domeniul de aplicare a 3D - Panoramelor și Tururilor Virtuale este foarte larg. Panoramele sferice, atrag atenția aproape oricărui om (indiferent de vârstă şi statutul social), ele își găsesc locul său în multe domenii ale vieţii moderne.


Prioritar de 3D - Panorame și  Tururi Virtuale se pot folosi și avea un mare succes:
 Agenţiile imobiliare, Agențiile rialtor, Companiile de construcții:


Vizualiz
ând o Panoramă 3D, vizitatorul primește mult mai multă  informaţie vizuală cu privire la obiectul în cauză, decât de pe fotografiile obișnuite. Panoramele virtuale au capacitatea de a înlocui vizitele (fizice) la obiect. Un vizitator al site-ul dvs. este în măsură să evalueze obiectul în mod independent, la un moment convenabil, fără a ieși din birou sau din casă. Angajaţii dumneavoastră nu vor pierde timp pentru vizitarea și descrierea in detalii a avantajelor apartamentelor propuse. În multe cazuri, pentru ei ar  face-o 3D - Panorama sau Turul Virtual. Acest lucru va reduce numărul de angajaţi şi va acorda o atenţie mai sporita clienţilor reali, care decid să cumpere.
3D - Panorama sferică oferă o idee despre mărimea, amplasarea, chiar și a celor mai mici spații (baie, dressing, etc.), ceea ce pe o simpla fotografie nu e posibil de vizualizat. Ne vizitați pagina web 
http://virtualtur.md/ro/

0