372

Voronin PLÂNGE ÎN HOHOTE pe umerii AMERICANILOR!


 

Criza politică don ţară se datorează, în exclusivitate, celor trei lideri ai Alianţei pentru Integrare Europeană. Aceştia, consideră liderul PCRM, Vladimir Voronin, se cred Napoleoni şi vânează funcţia de preşedinte al ţării. Declaraţia a fost făcută astăzi, în cadrul unei întrevederi cu Directorul reprezentanţei moldoveneşti a Institutului Naţional Democratic din SUA, Andrew Young.

„În perioada guvernării AIE nu a fost întreprins nimic pentru consolidarea democraţiei parlamentare. Din contra, fiecare dintre cei trei lideri ai AIE se vede preşedinte de ţară şi nu depune eforturi pentru consolidarea republicii parlamentare”, a declarat Vladimir Voronin. 

Fracţiunea PCRM a decis cum va vota în ziua de 16 decembrie, dar nu doreşte să-şi developeze intenţiile. „Fracţiunea PCRM a luat deja o decizie cu privire la comportamentul deputaţilor comunişti la 16 decembrie, dar aceasta nu poate fi făcută publică deocamdată. Cert este că fracţiunea comunistă nu va arăta buletinele de vot, aşa cum a cerut Marian Lupu, pentru că asta ar însemna ”încălcarea Constituţiei”, a precizat deputatul comunist, Mark Tkaciuk.
 
24h

0