476

„Greceanîi și Abramciuc sunt gata să-l vândă și pe Dodon”


 Ex-comunistele Zinaida Greceanîi și Veronica Abramciuc ar putea să-l voteze pe Marian Lupu la președinție. Declarația a fost făcută de liderul Mișcării Antimafie, Sergiu Mocanu, în cadrul unei conferințe de presă.  


„Cele două care l-au vândut pe Voronin, acum sunt gata să-l vândă și pe Dodon. La Greceanîi și Abramciuc mă refer”, a declarat Mocanu. El mai crede că anume la aceste 2 voturi se referă Marian Lupu când spune că e optimist în privința alegerii sale în funcția de președinte la 16 decembrie.


Totodată, Mocanu a declarat că în rândurile PLDM sunt deputați care nu vor să-și dea votul pentru Marian Lupu și o vor face doar pentru că sunt impuși să arate buletinele de vot.


„Cunosc câțiva deputați liberal-democrați care nici în cel mai strașnic coșmar n-ar fi vrut să voteze pentru Lupu. În mod special vreau să mă adresez unei doamne din PLDM, care mi-a spus că niciodată nu va vota pentru instalarea lui Plahotniuc la putere, iar alegerea lui Lupu în calitate de președinte înseamnă deschiderea tuturor ușilor pentru Plahotniuc”, a menționat Mocanu.


Liderul Mișcării Antimafie mai crede că deși alegerile anticipate sunt grave, alegerea lui Marian Lupu în funcția de șef al statului este și mai gravă. „Alegeri anticipate vom avea în orice caz, însă prețul pe care-l vom plăti pentru alegerea lui Lupu va fi mult mai mare decât prețul pentru nealegerea președintelui”, a punctat Mocanu.
 
jurnal

0