521

ULTIMA ŞEDINŢĂ a Consiliului AIE, înainte de alegerile prezidenţiale! Mihai Ghimpu: Dă Doamne SĂ FIE AŞA cum am vorbit 


 Liderii Alanţei pentru Integrare Europeană au convenit, în cadrul şedinţei Consiliului AIE din această seară, modalitatea în care deputaţii celor trei formaţiuni vor participa la scrutinul din 16 decembrie. 'Dă Doamne să fie aşa cum am vorbit în seara asta', a declarat liderul PL, Mihai Ghimpu, după reuniunea de astăzi.
Mihai Ghimpu a mai declarat că pentru Marian Lupu ar putea vota şi deputaţi din afara Alianţei, dar a spus că lucrurile nu trebuie precipitate. “Sa nu ne grăbim, important e să avem voturi", a ma spus liderul PL. “PLDM îl va vota pe Marian Lupu în calitate de preşedinte”, a spus, la rândul său, premierul Vlad Filat.

În acelaşi timp, fostul comunist Igor Dodon declară că va participa, în ziua de 16 decembrie, la alegerea şefului statului, dar nu va vota pentru Marian Lupu. “Vom participa la procedura de vot. Deputatii care au fost aleşi de popor au obligaţia de a reprezenta interesul alegătorilor. Socialiştii vor participa la alegeri şi vor vota împotriva candidatului Alianţei”, a declarat Igor Dodon, în cadrul emisiunii Logica Puterii, de la TV 7.

Comisia specială pentru alegerea preşedintelui a înregistrat astăzi candidatura lui Marian Lupu la funcţia de şef al statului. Presedintele comisiei, liberal-democratul Tudor Deliu, a declarat că pentru Lupu au semnat toţi deputaţii Alianţei pentru Integrare Europeană. 
 
24h
0