493

Dodon sustine ca Alianta ii da ”NAMIOKURI”: Nu ne intereseaza FUNCTIILE si BANII vostri!


Este de neclintit. Nu-l va vota pe Marian Lupu in ruptul capului. Fostul deputat comunist Igor Dodon a declarat astazi ca nu-si va da votul niciodata pentru vreun candidat al Aliantei. ”Noi nu votam candidatul AIE, indiferent ca e Lupu, Filat sau Ghimpu”, a reiterat astazi Dodon.

 
Fostul comunist sustine ca membri ai AIE au incercat sa-l corupa. ”Nu ne intereseaza functiile pe care ni le propuneti voi. Nu ne intereseaza banii. Si incetati sa ne dati ”namioki”, cum se spune in rusa, ca este Procuratura Generala si nu stiu mai ce. Noi nu votam si gata”, a declarat transant Dodon, dupa ce a anuntat aceasta si in cadrul chatului INPROFUNZIME.MD.
 
Igor Dodon spune ca cei trei ar putea inainta in mod individual o candidatura, daca ar obtine sustinerea a 15 deputati. ”Eu cred ca daca noi gasim suportul a înca 12 candidati pentru a înainta o candidatura apartinica, atunci se vor gasi si voturi pentru a o vota, inclusiv din PCRM. O candidatura partinica inseamna si doamna Greceanii. Nu am inceput inca sa caut acest suport”, a mentionat Dodon.
 
Proaspatul socialist nu a ezitat sa i se adreseze si fostului sau sef de partid. ”Daca domnul Voronin e gata sa voteze pentru Lupu, sa-si asume riscurile acestei decizii, pentru ca o buna parte a pcrm nu e de acord cu aceasta candidatura”, a declarat Dodon.
 
Totodata, fostul comunist a sugerat ca in fractiunea PCRM inca mai sunt deputati care ar putea sa-l urmeze, doar ca nu au curaj deocamdata. ”Nu toti au curaj. Nu vreau sa dau aprecieri. Ii stimez foarte mult pe fostii colegi”, a adaugat Dodon.
 
Spre final, deputatul le-a sugerat membrilor AIE sa se gandeasca la un alt candidat. ”Poate Alianta trebuie sa dea inca o data cu capul in gard, si sa inteleaga ca candidatul lor nu va fi ales”, a declarat Dodon.
inprofunzime.md

0