511

PSD va solicita demisia Guvernului și AIE

Partidul Social Democrat din Moldova va organiza mîine, 26 noiembrie un nou miting prin care va solicita demisia actualului Guvern, a Alianței de guvernare și formarea unei coaliții prin consens național.

Astfel, într-un comunicat de presă emis astăzi de partid, PSD menționează că ”tuturor cetățenilor le este clar că AIE nu mai există și chiar dacă își pun o mimică bună, oricum joacă prost”.

Reprezentanții fracțiunii au mai anunțat că vor insista asupra anulării tarifelor aprobate de ANRE și vor demonstra ilegalitatea stabilirii acestora.

Totodată, social democrații vor solicita și convocarea unei ședințe extraordinare a Parlamentului, precum și aprobarea revendicărilor înaintate de către participanții la protest.

Portalul de știri POINT.md menționează că Partidul Social Democrat, în frunte cu Victor Șelin, a mai organizat asemenea proteste în masă la 12 și 19 noiembrie curent în PMAN. Protestatarii au cerut atunci pensii şi alocaţii, minim la nivelul de 1500 lei și tarife mai mici pentru gaze naturale, energie termică și apă.
 
Пресс-служба POINT.MD
0