397

Voronin: Suntem pregatiti pentru REFORMATAREA puterii

Reprezentantii PCRM care au fost convocati in sedinta plenara nu ezita sa se foloseasca de retelele de socializare pentru a imparatasi declaratiile lui Vladimir Voronin. Si asta in contextul in care sedinta se petrece fara participarea presei. Astfel, potrivit unui participant la sedinta, Vladimir Voronin sustine ca partidul Comunistilor este gata sa discute despre reformatarea guvernarii si formarea unei conduceri cu larga participare a opozitiei.

 
Totodata, potrivit postarilor pe Facebook, liderul PCRM sustine ca actiunile de protest se vor sfarsi atunci cand AIE va pleca de la guvernare.
 
Iata cateva declaratii ale liderului PCRM Vladimir Voronin, potrivit utilizatorului facebook aflat la plenara partidului:
 
- In cadrul comitetului central se va forma o comisie privind examinarea atuurilor si neajunsurilor pe care le are proiectul Euroasiatic.
 
- Liderii AIE s-au rupt de realitate si nu acorda atentie starii de spirit a societatii. Concluziile Barometrului Opiniei Publice in general nu i-a deranjat.
 
- Alegerile anticipate nu reprezinta o solutie. Ele pot aprofunda starea de haos. Poporul asteapta de la noi victorie din cenusa.
 
- Moldova este falimentata.
 
- Magazinele sunt pline de produse de import, iar pamanturile sunt arate in proportie de 40%. Este o politica agrara sinucigasa.
 
- Cresterea PIB-ului este fictiva, determinata de majorarea impozitelor.


inprofunzime.md

0