501

Asasinul de la Durlești a fost reținut

Foto: forum.md
Oamenii legii au reţinut un bărbat suspectat de omorurile de la Durleşti, dar şi de alte crime. Bărbatul este originar din Durleşti şi a fost reţinut pentru 72 de ore, scrie publika.md cu referire la surse din cadrul Procuraturii Generale.

Totodată, ofițerul de presă al Procuraturii Generale, Maria Vieru nu a infirmat, nici nu a confirmat informația. Aceasta a declarat pentru UNIMEDIA că se verifică implicarea mai multor persoane în acest caz.

UNIMEDIA amintește că la 31 martie spre 1 aprilie, un tânăr de 18 ani și o minoră de 15 ani au fost găsiți împușcați, într-o maşină de marca BMW, abandonată în orăşelul Durleşti, lângă Biserica "Sfântul Andrei" din localitate. 

Suspectul are 47 de ani si este un fost militar. Potrivit unor surse din politie, acesta a fost retinut intr-o casa din Durlesti, situata in preajma locului in care in urma cu sapte luni s-a produs crima. Aceleasi surse precizeaza ca barbatul retinut este vorbitor de limba rusa si are un metru 80 inaltime.

Tânărul a fost găsit în portbagajul automobilului BMW, înmatriculat în orașul Ialoveni, iar cel al tinerei, care era pe jumătate dezbrăcată, a fost găsit în maşină. Ambele victime au fost împuşcate în cap. În acest caz a fost pornită o urmărie penală - omor premeditat.

Menționăm că la 10 septembrie 2010, poliția a depistat pe traseul Chișinău Ialoveni, într-un automobil, cadavrele unei tinere de 18 ani și a unui bărbat de 31 de ani. Aceștia de asemenea, au fost împușcați. În acest caz, oamenii legii au reținut un suspect.


Sursa: UNIMEDIA

0