435

Consilierii comunişti despre Dodon: Dacă e aşa de "parovoz", de ce nu a câştigat în faţa lui Chirtoacă?

 "Domnul Dodon trebuie să-şi arate întâi potenţa lui. Să vedem ce va face fără echipa care l-a ajutat în campania electorală". Astfel i-au răspuns consilierii comunişti din CMC lui Igor Dodon care i-a numit impotenţi.

Aleşii locali din fracţiunea PCRM nu au vrut să comenteze afirmaţiile fostului lor coleg, dar au remarcat că un asemenea comportament nu-i face faţă şi mai corect ar fi ca fiecare să dea apreciere propriilor fapte.

"Nu vreau să spun nimic despre el. Altfel, reiese că vorbesc în favoarea lui Dorin Chirtoacă. Dar trebuie să recunoaştem că unele din acuzaţiile lui Chirtoacă la adresa lui Dodon sunt adevărate, a menţionat Valentin Todercan, consilier PCRM.

"Nu vreau să-i dau apreciere lui Dodon, dar nu cred că-i face faţă. Sperăm că a avut în vedere impotenţa politică, altfel nu e chiar bine pentru el. Fiecare să se uite la faptele sale", a declarat Boris Golovin, preşedintele fracţiunii PCRM în CMC.

Acesta neagă şi faptul că victoria comuniştilor la alegerile locale în CMC s-ar datora lui Igor Dodon. "Nu e adevărat că Dodon a adus 26 de mandate. Deoarece numărul de persoane care au votat pentru el la funcţia de primar este mai mic decât al celor care au votat lista PCRM îm consiliul municipal. Dacă e aşa de parovoz cum zice el, de ce nu a câştigat în faţa lui Chirtoacă, de ce are mai puţine voturi decât consilierii din CMC?", a punctat Golovin.

"Va fi ca într-un banc: El a fost parovoz, acum va fugi după parovoz şi va mirosi a benzină", a adăugat un alt consilier comunist.

Amintim că ieri, Igor Dodon şi-a calificat foştii colegi din CMC drept impotenţi, motivând că aceştia nu pot rezolva nimic. Mai mult, acesta a accentuat că datorită lui şi Zinaidei Greceanîi, PCRM a obţinut cele mai multe locuri în Consiliul Municipal Chişinău. 
 
Publika
0