396

Chirtoacă UREAZĂ succes socialiștilor

 Primarul general al mun. Chișinău, Dorin Chirtoacă, le urează succes socialiștilor și i-a invitat la negocieri pentru a forma o majoritate democratică, dacă doresc, și la nivel municipal. ”Partidul Liberal va fi doar bucuros să vadă cît mai multe partide pe eșichierul de stînga, și 10 și 20” a specificat Chirtoacă.

Totodată, liberalul s-a arătat împotriva ideologiei comuniste, care, după părerea lui, trebuie interzisă. ”Nu e vorba de dușmănie dar de dreptate. În acest sens, Dodon ne oferă o mînă de ajutor în destructurarea PCRM-ului și pentru asta chiar îi mulțumim” a precizat Chirtoacă.

Portalul de știri POINT.md reamintește că Igor Dodon a declarat ieri în cadrul unei conferințe de presă că socialiștii ar putea deveni o importantă forță de centru-stînga, iar Lupu și Ghimpu au înțeles acest fapt. Potrivit lui Dodon, lui Ghimpu îi este convenabilă existența partidului comuniștilor pentru a-l învinui de toate păcatele, iar pentru Lupu, aparitia socialiștilor ar însemna un ”risc electoral”. http://point.md/News/Read.aspx?NEWSID=150383 
 
Пресс-служба POINT.MD
0