543

Chirtoacă îi dă replică lui Dodon: Deputatul s-a autointitulat IMPOTENT

 

Primarul Capitalei, Dorin Chirtoacă, se amuză pe seama declaraţiei lui Igor Dodon, care i-a numit pe foştii săi colegi impotenţi. Astfel, edilul spune că Dodon s-a autointitulat cu acelaşi calificativ. Declaraţile au fost făcute la postul naţional de televiziune.
 
"A fost o declaraţie amuzantă pentru toţi. De fapt, Igor Dodon s-a autointitulat impotent pentru că încă face parte din Partidul Comuniştilor. Lucrurile nu sunt de loc explicabile. Cum poţi să pleci de la comunişti şi să-ţi păstrezi colegii din CMC ai cestei formaţiuni? Nici până astăzi câţiva comunişti din Partidul Socialiştilor nu au părăsit PCRM-ul".


Amintim că deputatul Igor Dodon s-a adresat foştilor colegi din Consiliul Municipal Chişinău numindu-i impotenţi: "Sunteţi impotenţi, stimaţi colegi. Nu puteti rezolva nimic. Eu şi domana Greceanîi am făcut ca PCRM să aibă cele mai multe locuri în Consiliu, pentru prima dată să aibă majoritate".


De asemenea, Dodon a menţionat că în viitorul apropiat se va observa cum vor fi împărţite funcţiile de către cei care pretind să schimbe situaţia din municipiu.
 
Publika

0