1206

Tirgul De Carte,Poezia,Cretinii si ...Botnaru

Imi place mult asta cu cartea…ati observat ca toti acum au fantasme de scriitor,toti sunt niste Balzac,toti sunt niste Proust,toti sunt niste Pamuk,toti o ard inzestrati cu seminta culturii ,toti vor sa ramina pentru  prosperitate …sa marcheze generatii,culturi,orizonturi…foarte amuzant !

Voi ati auzit vreodata de tirgul de carte?,e locul acela unde e bine sa te plimbi ca sa te vada lumea sa zica ‘’ia uite un intelectual’’ Foarte multi se duc acolo doar ca sa fie vazuti ,nu din alt m
otiv.Eu am citeva elemente de indentificare a prostilor,sigur pe unii dupa fata dar mai am si alte criterii…Orice prost de pe planeta asta v-a spune ‘’pai da, da ala’ citeste’’,argumentul asta cu ‘’ala’ citeste’’ nu are cum sa fie decit al unui imbecil,pentru ca ‘’citeste’’ nu denota decit ca ala’ stie sa citeasca si atit!,lucru pe care unii dintre noi il face de la gradinita.De asemenea ‘’fetisizarea’’  cartii asa intr-o unidimensionalitate ca vezi doamne ala citeste multe carti,,,multe carti sunt niste cretinisme…foarte multe carti sunt doar niste prostii,niste maculatura buna de 
facut cornete pentru seminte sau de intrebuintat in cazul in care eu stiu alt gen de hirtie ‘’curpapir’’ spre exemplu nu este la indemina.Acest argument  ‘’ala’ citeste’’ este un argument de analfabet o fantazma de analfabet daca vreti, care surprins de faptul ca  ala’ stie sa citeasca cumva automat il priveste aspirational.

De asemenea tirgul de carte este un fetis,multi oameni se duca colo doar ca sa fie vazuti ,dupa care sa aiba ce povesti prietenilor astfel ridicindu-si in felul asta nivelul de inteligenta in ochii lor ‘’am stat acolo opt ore !,extraordinar,am fost,am vazut,si am carat la carti’’ si cumva ceilalti din jur in mod automat il iau de destept,’’uite ba’ e intelectual…  e de-al nostru’’
La noi cind se organizeaza un astfel de eveniment ca ‘’tirgul de carte’ continuare

0