571

BANCUL ZILEI: Cînd va fi ales Preşedintele RM

 
Un vizitator al site-ului nostru ne-a trimis la redacţie un banc despre situaţia politică din Republica Moldova. Ni s-a părut interesant şi am decis să vi-l propunem şi Dvs., nu înainte de a vă îndemna să ne trimiteţi la redacţie bancurile politice interesante pe care le veţi auzi, le veţi găsi sau le veţi inventa. Vă promitem că, cele mai interesante (şi decente), vor fi publicate.
 
Într-o zi, premierii Greciei, Rusiei şi Moldovei au decis să meargă la Dumnezeu să-l întrebe cînd ţările lor vor scăpa de problemele cu care se confruntă.
 
Lukas Papademos, Premierul Greciei, l-a întrebat pe Dumnezeu cînd ţara sa va scăpa de criza financiară şi de datoriile pe care le are. Dumnezeu i-a răspuns: „În 50 de ani”. Premierul grec a început să se vaicăre că nu va ajunge să trăiască atît de mult ca să vadă marele eveniment.
 
Vladimir Putin, Premierul Rusiei, l-a întrebat pe Dumnezeu cînd ţara sa va scăpa de corupţie. Dumnezeu i-a răspuns: „În 100 de ani”. Premierul rus a început să se vaicăre şi el că nu va ajunge să vadă această zi.
 
Premierul Moldovei, Vlad Filat a întrebat: Cînd Moldova va avea un Preşedinte şi se va termina criza politică? Dumnezeu i-a răspuns: „Mă tem că nu voi ajunge să văd această zi”.
 
tribuna.md
0