455

Petru Bogatu: A fost IDENTIFICAT candidatul neafiliat

Editorialistul tine sa sublinieze ca s-a gasit acel candidat neafiliat, in conditiile in care "este clar ca viitorul candidat al AIE nu va fi nici Zina-Carabina si nici Marian Lupu". In articolul sau pentru Jurnal de Chisinau, acesta sustine ca numele candidatului nu a fost facut public pentru ca mai era nevoie de cateva voturi pentru "ca asul sa fie scos din maneca." Acesta, potrivit lui Bogatu, este motivul pentru care Igor Dodon a fost folosit s-o convinga pe Zinaida Greceanii sa iasa din fractiunea PCRM.

Petru Bogatu noteaza ca solutia care se intrezareste la orizont e un candidat neafiliat." Unul care le-ar conveni si partidelor AIE, si celor trei transfugi. Candidatul cu pricina se pare ca a fost identificat inainte ca povestasii sa ne relateze basmul cu Zinaida Greceanii presedinte", scrie editorialistul.

"Cum credeti ca au fost determinati Igor Dodon si compania sa se desprinda de Voronin? Sunt mai multe semne ca Zinaidei Greceanii i s-a intins o momeala si ea a inghitit-o cu succes. I s-a promis postul de presedinte al republicii. Dar cu o conditie: sa paraseasca fractiunea PCRM. in toata aceasta afacere, Dodon-Bidon a fost folosit pe post de „idiot util” pentru a o convinge pe Zina-Carabina sa-si tradeze tovarasii de drum", sustine Bogatu. 
 
ProTV.md
0