448

Un nou week-end marcat de PROTESTE

Noi proteste, organizate de către Partidul Social Democraţilor din Republica Moldova, împotriva ridicării tarifelor la serviciile comunale vor avea loc sîmbătă, 19 noiembrie în Piaţa Marii Adunări Naţionale.

În cadrul unei conferinţe de presă , care a avut loc azi, Şelin a declarat că la protestele de mîine ei vor cere stoparea valabilităţii tarifelor actuale la serviciile comunale şi anularea lor ulterioară. Penru aceasta, şi avocaţii PSD vor colecta semnături mîine.

Potrivit preşedintelui social – democraţilor, Victor Şelin, o dată cu protestele de sîmbătă va fi lansată şi campania „Populaţia Moldovei împotriva Guvernului”. În cadrul acestei campanii vor fi colectate semnături de la cetăţeni. Cu ajutorul acestor semnături şi a curţii de Apel, conducerea PSD doreşete să oblige guvernul să achite taxele pentru serviciile comunale ale cetăţenilor.
În cadrul conferinţei de presă de astăzi, Şelin a declarat că la proteste vor fi prezenți şi avocaţii partidului, care vor apăra cetăţenii care se vor solidariza cu PSD-ul şi nu vor achita facturile.

Portalul de ştiri POINT.md menţionează că un protest asemănător a fost organizat şi sîmbăta trecută de către acelaşi partid, împreună cu unele ONG-uri. 
 
Пресс-служба POINT.MD
0