606

Fiecare la televiziunea care-i place! Filat ignoră ProTV, Ghimpu și Lupu nu se duc la Publika

Politicienii moldoveni tratează diferit instituțiile media. Cel puțin așa se înțelege din informațiile furnizate de moderatoarele de talk-show-uri. Luni seara, în cadrul emisiunii înProfunzime de la ProTV, Lorena Bogza a afirmat printre altele că premierul Vlad Filat refuză de 5 săptămâni să vină în emisiune. Aceasta s-a arătat nedumerită de atitudinea liderului liberal-democrat. 

În schimb, Filat a acceptat ieri seara invitația la PublikaTV, unde a vorbit despre ce îl deranjează în politica moldovenească, problemele din AIE.

De cealaltă parte, moderatoare talk-show-ului Fabrika de la PublikaTV, Natalia Morari, a spus aseară, în timp ce Filat era prezent în platou, că Mihai Ghimpu și Marian Lupu refuză de mai mult timp să participe la emisiunile acestui post de televiziune. Azi, instituția anunță că în sfârșit Mihai Ghimpu a acceptat să vină la o dezbatere. Anterior, atât Marian Lupu, cât și Mihai Ghimpu au acuzat PublikaTV că ar face partizanat politic.

O situație similară a avut loc și săptămâna trecută. După plecarea din PCRM, Igor Dodon, a declarat că va participa inițial la o ediție specială înProfunzime, marțea trecută. Cu o zi înainte, postul a anunțat că fostul comunist s-a răzgândit și nu mai vine la discuții. În schimb, în același interval de timp, marți seara, acesta a fost prezent în cadrul talk-show-ului Fabrika de la PublikaTV. http://unimedia.md/?mod=news&id=41227 .
 
unimedia
0