525

Dodon vrea o NOUĂ Alianţă fără PL ?

 Noi dezvăluiri din planurile deputatului independent Igor Dodon au fost făcute de către Corina Fusu, deputat al Partidului Liberal. Citată de Info-Prim-Neo, aceasta a declarat că Dodon îşi doreşte o nouă Alianţă, fără PL.

„Faptul că Dodon declară permanent despre necesitatea reformării alianţei de Guvernare ne demonstrează că el vrea o nouă Alianţă, de data aceasta fără PL” a subliniat Fusu pentru sursa citată.

De asemenea, liberalul Corina Fusu a dat de înţeles că Filat ar fi de acord cu poziţiile lui Dodon, în special să voteze candidatura înaintată de Dodon la funcţia de preşedinte „Mai ales dacă să atragem atenţie că cei trei s-au întîlnit la Bruxelles” a subliniat Fusu.

Potrivit Corinei Fusu, Alianţa de guvernare avea soluţiile înaintate de PL, cum ar fi modificarea Constituţiei prin referendum sau adoptarea unei noi Constituţii, pentru a ieşi din criza politică. Acestea, însă, nu au fost adoptate de către toate componentele AIE.

Portalul de ştiri POINT.md ţine să menţioneze că declaraţiile deputatului PL vin pe fundalul acuzaţiilor de ieri primite de la Vlad Filat precum că PL-ul şi PCRM-ul se vor face vinovate de alegerile anticipate. 
 
Пресс-служба POINT.MD
0