838

La Noi Mortii Fac Audienta !!!

Cite lucruri se intimpla in Moldova ! E o tara foarte vesela!,vesela  asa spre ‘’dilie’’,este de un vesel diliu in tarisoara noastra,daca am avea cu totii niste conturi pline undeva in afara tarii ne-am distra total !
In tara noastra unde stiti – toate curvele sunt virgine ,toata lumea este intelectuala,toti au gusturi rafinate,toata lumea este ocupata de profunzimile insondabile ale fiintei umane,de tainele universului…in sfirsit, stiti cu totii aceste cretinisme…aici in Moldova audienta la televizor si pe internet  o fac mortii si ciudatii (nu subiectele cum ca Moldova nu are presedinte),deci daca a murit cineva perfect !,facem stiri ,emisiuni si le dam la televizor,e un gen de stiri care este agreat de catre marea majoritate a moldovenilor,alt gen este acel in care trebuie sa vezi bizari : femeia cu trei tite,femeia cu barba,barbatu’ cu ‘’dodoasca’’,puiul cu trei picioare,nu stiu …ceva de genu’ asta ,cu cit mai bizari cu cit mai bine!,’’ tu ce stii sa faci?! Eu stiu sa fac sculpturi in muci…senzational !,arata-ne’’ si aici vai toti moldovenii  urmaresc  la televizor cum sculpteaza ala’ mucul…genial!
Insa mortii bat ciudatii,adica daca un post prezinta stiri cu morti si alt post prezinta ciudati e nasol,aia’ cu ciudati iau bataie la audienta.In principiu e bataie pe subiecte de stiri cu morti.Insa se intimpla ca sunt si zile cind nu moare nimeni ,nu moare nimeni cit de cit intr-un mod ciudat ca acuma na,si ramin jurnalistii cautind bizari.
Un post TV care se preocupa cu astfel de stiri este continuare
0