475

„Cine este Dodon? El nu are decât o căruță”, declarație

 Președintele Partidului Liberal, Mihai Ghimpu, consideră că ponderea deputatului neafiliat Igor Dodon pe arena politică este prea neînsemnată pentru a lua în calcul toate declarațiile lui. În această ordine de idei, liderul PL a evitat să comenteze afirmația fostului comunist precum că nu va permite ca „unionistul Mihai Ghimpu” să ocupe vreo funcție-cheie în stat.

„Cine este Dodon? Când o să aibă o locomotivă atunci mai vorbim, acum nu are decât o căruță. Ce o sa pună „Katiușa” în ușa Parlamentului și o să spună să o votăm pe Greceanîi?”, a replicat ironic liberalul în cadrul unei emisiuni la ProTV.

Precizăm că anterior, Mihai Ghimpu a declarat că în spatele plecării lui Igor Dodon din PCRM ar putea sta președintele PLDM, premierul Vlad Filat, care nu-și dorește ca Marian Lupu să devină șef de stat. În replică, Dodon a calificat aceste afirmații drept aberații și a menționat că activitatea politică de până acum a „unionistului” Mihai Ghimpu poate fi numită oricum, numai nu contribuție la stabilitate și dezvoltare pentru Republica Moldova. În context „grupul Dodon” a spus că nu va admite alegerea acestuia în vreo funcție-cheie în stat. 

Sursa: UNIMEDIA

0