464

GHIMPU într-o luntre cu PCRM?

Mihai Ghimpu este acuzat de către fostul comunist Igor Dodon că nu doreşte stabilitatea politică în ţară, dar nici dispariţia partidului Comuniştilor de pe arena politică din Republica Moldova. Acuzaţiile acestuia au fost făcute nu la mult timp înaindwe de ultima rundă de negocieri ale lui Dodon cu liderii AIE penru a stabili candidatul la funcţia de preşedinte al ţării.

Potrivit lui Dodon, „Mihai Ghimpu se îgrijorează indirect de soarta PCRM, pentru a nu rămîne cumva fără un oponent electoral comod, deci fără mesaj electoral” se arată într-o declaraţie a politicianului.

O a doua acuzaţie la adresa lui liberalului Mihai Ghimpu primită din partea deputatului independent, Igor Dodon este şi faptul că Ghimpu se ţine de funcţii. Potrivit lui Dodon, pentru funcţie de spicher, stabilită prin acordul AIE acesta este gata chiar să provoace alegeri anticipate.

Portalul de ştiri POINT.md ţine să menţioneze că declaraţiile lui Igor Dodon vin pe ultima sută de metri a negocierilor dintre forţele politice din Republica Moldova pentru stabilirea unei candidaturi la funcţia de şef al statului. 
 
Пресс-служба POINT.MD
0