530

CINCI doritori pentru O SINGURA functie. Cine vrea sa devina PRESEDINTE

 
Cinci persoane s-au adresat Comisiei speciale de desfasurare a alegerilor presedintelui pentru a se inscrie in cursa prezidentiala. Potrivit Infotag, acestia au ridicat formularul declaratiei de venit, si urmeaza sa efectueze un control medical special. Mai mult, acestia trebuie sa prezinte pana luni si demersul a 15 deputati care le vor sustine candidatura.
"Cele cinci persoane mentionate sint de sex masculin, patru dintre ele locuiesc in Chisinau, iar una este din raionul Dubasari. Doi dintre potentialii candidati au peste 70 de ani", a spus reprezentantul Comisiei, deputatul liberal-democrat George Mocanu pentru aceiasi sursa.

Totodata, "potrivit ocupatiei profesionale unul dintre doritorii de a deveni presedinte este somer, unul este avocat, unul este inginer-mecanic, unul este fermier si unul este profesor de colegiu", a mai mentionat acesta.

Astfel, cei cinci dornici de a ocupa functia suprema in stat trebuie sa prezinte pana luni, inclusiv, dosarul cu acte, precum si un demers din partea a 15 deputati care ii sustin candidatura, pentru a putea fi inregistrati in calitate de candidati la alegerile prezidentiale din 18 noiembrie.
 
protv.md

0