1207

Nora lui Smirnov EXCLUSĂ din alegerile Dumei de Stat a Rusiei



Moscova a mai aruncat o piatră în grădina liderului de la Tiraspol, Igor Smirnov. De această dată este vorba de soţia fiului său, participantă la cursa pentru fotoliul în Duma de Stat a Federaţiei Ruse din listele Partidului „Spravedlivaya Rossia”, transmite presa rusă.

Potrivit portalului LentaRu cu referire la agenţia Rianovosti, motivul pentru care a fost respinsă candidatura norei lui Smirnov este faptul că aceasta este deţinătoarea a trei cetăţenii: rusă, ucraineană şi moldovenească. Acest lucru contravine legislaţiei Federaţiei Ruse.

Potrivit Comisiei Electorale Centrale din Federaţia Rusă, Serviciul Federal de Migraţie a confirmat, la cererea acesteia, cele trei cetăţenii ale candidatei Marina Smirnov.

Portalul de ştiri POINT.md ţine să menţioneze că acum cîteva săptămîni şi fiul preşedintelui autoproclamatei Republicii Nistrene, Oleg Smirnov a tras la răspundere penală pentru delapidări de peste 160 milioane de ruble, bani care erau destinaţi populaţiei transnistriene sub rormă de ajutoare umanitare. 
 
Пресс-служба POINT.MD
0