450

Încă doi comunişti gata de PLECARE

Nu la mult timp după ce preşedintele Partidului Acţiunea Democratică a declarat în cadrul unei emisiuni televizate că în PCRM ar mai exista trădători, cu o declaraţie de acelaşi gen vine şi preşedintele social-democraţilor, Victor Şelin.

În cadrul unei conferinţe de presă, Şelin a declarat că el a mai identificat încă doi membri ai partidului Comunsit. Potrivit lui, este vorba de două doamne. Acesta a refuzat să dea numele acestora, dar şi să specifice dacă ele fac parte din fracţiunea PCRM din Parlament.

Potrivit lui Şelin, cele două femei care au vor să părăsească rîndurile PCRM ar fi făcut-o, însă au rămas puţin dezorientate de cuvintele lui Vladimir Voronin, care a susţinut ieri, la un miting că femeile nu trădează.

În cadrul aceleiaşi conferinţe politicianul s-a mai referit şi la decizia lui Igor Dodon de a părăsi rîndurile PCRM. Potrivit lui, fostul comunist a fost învîrtit de către forţe politice de la moskova şi Bruxelles în jurul degetului.

Acesta de asemenea crede că la plecarea lui Dodon au mai participat şi membrii AIE. „Indiscutabil că Igor Dodon a avut contact cu PD şi PL şi că acestea sunt garanţii ieşirii lui din PCRM” a subliniat Șelin.

Portalul de ştiri POINT.md aminteşte că săptămîna trecută deputaţii fracţiunii comuniştilor în Parlament Igor Dodon, Zinaida Greceanîi şi Veronica Abramciuc au anunţat public părăsirea fracţiunii parlamentare din care făceau parte. 
 
Пресс-служба POINT.MD
0