427

Voronin a plecat supărat de la Parlament: Cei 3 n-au demnitate, n-am știut de plecare!

Foto: UNIMEDIA
  Liderul PCRM, Vladimir Voronin, a plecat de la Parlament după aflarea noutății cu privire la anunțul lui Igor Dodon. Acesta nu a dorit să facă declarații, spunând pe drum doar că "cei care au plecat nu au demnitate". 

"Este treaba lor. În statutul partidului nostru este clar indicat că intrarea este liberă, dar e liber și oricine vrea să părăsească partidul. Pentru noi este o noutate. N-am știut. Nu e vorba de întristare. E vorba de demnitatea omului. Daca am ajuns să hotărâm problema alegerii șefului statului cu așa metode, atunci halal de noi. Și-au pierdut demnitatea și ei, dar și alții”, a spus Vladimir Voronin și a urcat în mașină.

UNIMEDIA amintește că la ora 10.00 Igor Dodon, Zinaida Greceanâi și Veronica Abramciuc au anunțat că părăsesc fracțiunea PCRM din Parlament. Aceștia spun că sunt gata să voteze pentru șeful statului, pentru a scoate țara din criză. "Este un gest de bun simț față de cetățeni. În acțiunile politicienilor nu trebuie să existe șovăieli, dacă situația o cere. Pe mine nu mă interesează soarta AIE. Sunt de părere că AIE trebuie să dispară ca un vis urât, deoarece se face vinovată de starea din societate. Au avut o politică nocivă. Pe noi ne preocupă evitarea alegerilor anticipate distrugătoare pentru țară", a spus Dodon în urmă cu puțin timp.

Sursa: UNIMEDIA

0