1024

Plăcerea secretă a lui Michael Jackson

 
Lui Michael Jackson îi plăceau glumele. Nu cele mai bune glume, dar îi plăceau. Într-un interviu acordat lui Jimmy Kimmel, Brett Ratner, unul dintre cei mai cunoscuţi producători şi regizori de la Hollywood, a povestit că felul în care Michael se distra l-a luat complet prin surprindere.
 
“Dormeam în apartamentul Elizabeth Taylor de la el de acasă când am auzit vocea lui Michael prin intercom. La scurt timp a apărut şoferul lui Michael, un japonez pe nume Kato care purta întotdeauna smoching şi pălărie, ne-am urcat în limuzină, am ajuns în baia unui supermarket şi am început să umplem baloane cu apă. Michael purta o mască cu faţa lui Hulk. Apoi ne-am urcat din nou în limuzină şi am început să ne căutăm ţinta, o persoană fără adăpost. Am găsit un om al străzii, Michael i-a spus şoferului să oprească şi a aruncat cu balonul în el!”, a povestit Ratner.
 
Ciudată plăcere am putea spune, mai ales că vine din partea unui om care, de obicei, proteja persoanele aflate în situaţii nu tocmai fericite.
 
publika
0