485

(audio) Voronin: „Nu mă freacă ce crede Filat”

Președintele PLDM, Vlad Filat, a spus că nu exclude o reconfigurare politică după numirea comunistului Artur Reșetnicov la funcția de vicepreședinte al Parlamentului, făcând trimitere la o coaliție roșu-albastru. De cealaltă parte, liderul PCRM a fost concis: „Nu mă freacă ce crede Filat”.

„Este o zi de cotitură, în care nu exclud că vom cunoaște o reconfigurare politică și care reprezintă o finalitate a întregii campanii organizate împotriva PLDM-ului”, a declarat Filat, relatează Publika TV.

Replica comuniștilor nu a întârziat să apară. „Nu mă freacă ce crede Filat”, a punctat indignat Voronin.
 
Comuniștii au părăsit în grabă ședința de ieri a Parlamentului, fiind supărați că Alianța pentru Integrare Europeană a solicitat o săptămână pentru a conveni asupra creării comisiei de anchetă care să investigheze activitatea Procuraturii Generale. „Cei din AIE se comportă mai ceva ca niște prostituate”, a afirmat președintele PCRM. Totodată, acesta a exclus că ar fi avut o înțelegere cu PD. „N-am avut o înțelegere cu nimeni, categoric. Noi nu mergem la nicio înțelegere cu nimeni, doar cu „sovestea” noastră. Într-o asemenea situație noi nu mai putem cu dânșii să conlucrăm”, a conchis Vladimir Voronin.

UNIMEDIA precizează că ieri, în cadrul ședinței Parlamentului a fost audiat raportul procurorului general, Valeriu Zubco. Comuniștii și liberal-democrații s-au arătat nemulțumiți de raport și au solicitat în continuare demiterea lui Zubco. Tot ieri, la propunerea PCRM și cu votul democraților, Artur Reșetnicov a fost ales în funcția de vicepreședinte al Parlamentului.
 
 
Unimedia
0