550

Marian Lupu vorbeşte indecent în Parlament: Bl**di!

 

Faza zilei de astăzi vine din Parlament. Preşedintele Legislativului, Marian Lupu, a scăpat un cuvânt mai puţin obişnuit pentru şedinţele în plen. În timp ce discuta despre crearea unei comisii care ar examina activitatea Procuraturii Generale, Lupu a zis "bl**di" înainte de a închide microfonul.

Reacţiile nu s-au lăsat aşteptate. Deputatul PCRM Alexandr Petkov l-a atenţionat pe Marian Lupu că foloseşte un limbaj indencent. "Mai multă lume care ne priveşte în direct este nedumerită. Dvs v-aţi permis un limbaj indecent, licenţios, în rusă sună pramaterilsea".

Preşedintele Parlamentului, Marian Lupu s-a făcut că plouă. "Voi m-aţi auzit în sală cu aşa ceva?", a întrebat spicherul Legislativului.

La rândul său, comunistul a confirmat că mai mulţi deputaţi au auzit cuvântul care i-a scăpat lui Marian Lupu. "Mai multă lumea a auzit şi vrem să ştim pe cine aţi avut în vedere. Dacă este aşa, dvs cădeţi sub incidenţa articolului Regulamentului Parlamentului", a menţionat Petkov.

Marian Lupu a îndemnat deputatul la calm. "V-aş ruga să vă calmaţi. Mă vedeţi în faţa voastră deja de luni şi ani de zile şi ştiţi care este limbajul meu, dvs îl cunoaşteţi", a punctat Lupu.
 
Publika

0