959

Despre Prostituate...(Doctor Love 5 )

La ce va ginditi la momentul asta’?,,,eu ma gindesc la prostituate…de aceasta data nu sunt un serios nu?!,am niste preocupari  bizarre…am optat pentru acest termen tehnic pina la urma care descrie cit se poate de tehnic  o ocupatie, nu pot sa ii spun profesie,poate vocatie,,,in capul meu nu exista nici un fel de echivalenta intre prostituata si curva, notiunea a doua se refera la ipocrizie din aia slinoasa ,libidinoasa,puturoasa ,,,pe sistemu’ printesa sub acoperire stiti?!,aia e ,,,prostituata este o ‘’duduie’’ care face sex pe bani,asta e …o descriere tehnica,,,si uneori cind ma mai intersectez cu diferite cazuri in discutiile cercului meu de cunoscuti/te  observ o desfasurare in timp a unui gen de abordari conform carora iata: ‘’cutarica l-a tradat in iubire’’ . Bun,,, pe linga faptul ca aceasta preocupare maladiva asta cu ‘’m-a inselat nu m-a inselat ‘’ de la o virsta de  un douazeci si de ani ,pubertate si un pic postpubertate sa zicem, preocuparea ‘’m-a inselat’’ tine de imbecilitate ,tine de un creier extreme de mic  si de neted ,nici un om citdecit (indifferent de sex) mobilat dar neretardat nu poate avea aceasta preocupare pe bune,e o preocupare derizorie,repet:pentru adolescenti poate un pic postadolescent hai sa spunem ca e legitima ,dar de la un anumit nivel incolo in primul rind de creier asa ceva?!,cum sa te preocupi cu asa ceva?!,ce e asta?!,stiu insa ca asta cu ‘’inselatu si neinselatu’’ este o preocupare pentru cei cu creerul foarte mic si foarte prost,deci pentru publicul ‘’telenovelistilor’’ pentru ca telenovelele in general astora li se adreseaza ,pe astia ii vizeaza ,pe imbecili.Si ma intorc la subiect ca ‘’respectiva l-a tradat in dragoste’’ in ce?!, in iubire!,pai stati putin ca exis ta un stereotip,o schema,ati vazut ca multe lucruri pe planeta sunt pe baza pe schema ,uneori schema nu e oficializata da exista,schema cu prostituata e in felul urmator: o ‘’respectiva’’ face sex pentru a obtine niste bunuri,simplu…ce este asa de complicat?!, bun,,,idiotu’ care vrea sa aiba ‘’de-aface’’ cu respectiva ori o abordeaza direct si o intreaba fata c-am cit sa coste…treaba asta ,ori prin intermediary,in sfirsit,,,insa idiotu’ ajunge sa cheltuiasca o suma de bani cu ea pentru ce? Pentru…oohh aahh ce bine e ‘’dubiz vezuvius’’ boon,,,dupa aia el in lipsa de alte oferte ori din comoditate pentru ca stie exact cit il costa si care e treaba si cum se face…mai recurge odata ,si inca odata,la serviciile fetei cu pricina astfel bad a stai putin : ca treaba merge,,,de ce sa mai platesc la bucata ?,e principiu economic pina la urma ,,,ati vazut cum era aia cu super oferta?,la 5 iti dam una gratis,e ca la spalatoria auto speli masina odata dupa aia zici …bun ma duc la alta spalatorie eu stiu cum isi fac aia meseria?,o fi rind ,poate sunt preturile mai mari,pe astia déjà ii cunosc de la spalatorie ,,,,te duci din nou la aceieasi spalatorie si asa te obisnuesti ,iti mai dau si o carte de discount cum se face pe la noi daca esti client fidel,in sfirsit,,,exact e si in treaba cu fata,de ce sa o iau la bucata?!,hai sa o iau per’ luna deci cu alte cuvinte se produce un contract,in strict economici termeni ,el o duce pe la film,discoteci,localuri scumpe si o plimba cu mertanu’,si ia ii ofera servicii ,,,asta producinduse discutind ca la masa rotunda ,ori intelegind ambii aceasta schema si nu mai este nevoie de discutii.Acum dupa ce el a batut palma ,(desi daca tot a facut acest contract ,de ce ar mai avea nevoie de palma ma ve-ti intreba ?!)(e doar o expresie) insa aici s-ar putea sa aiba clauza de exclusivitate ,clauza de exclusivitate se plateste adica ba prietene : eu pot sa ‘’lucrez’’ la tine da poate mai fac o colaborare cu altu’ este exact pe acest system,sau poate fi cu colaborare cu acceptu angajatorului,,,deci baiatule eu am garantia ca am la tine ‘’de lucru’’ toata luna ,deci am ‘’virita’’ cartea de munca la tine (ma rog,sau viceversa’)da daca e sa am la ocazii ‘’oferte’’m-a mai duc ,,,ca na … In timp insa idiotu’ poate uita ‘’conventia’’,,,desigur el da banii ca sa o intretina prin localuri si sa o plimbe cu mertanu’,si ii cumpara cadouri spumpe ,in cu timpu incepe sa creada da el are o relatie ,si ca el are o iubita,deci ca si cum treaba asta adica relatia ar fi pe baza de iubire,insa treaba asta nu e pe baza de iubire,nu e pe baza de affect,nu e pe baza de sentiment continuare

0