906

Cine şi-a băgat nasul în lenjeria Aurei? FOTO

Nenoroc pe capul Aurei. Interpreta şi-a pierdut acum două săptămâni telefonul mobil, iar odată cu el – şi datele de contact înscrise în baza de date a acestuia. Şi nu-i pare rău de telefon cum regretă pierderea pozelor şi a celor 500 de numere pe care le avea în agendă.

S-a întâmplat după Ziua Vinului, pe la 2 noaptea, în timpul unei excursii prin oraş pe care le-o organizase prietenilor săi din România. „Nu aveam poşetă, ţineam telefonul în mână. Îmi amintesc că am dat să-l pun în buzunar, iar probabil, în acel moment, a căzut jos. De asta mi-am dat seama abia atunci când am ajuns acasă. Ne-am întors să-l căutăm, căci nu era deconectat, atunci am înţeles că nu mi-a fost furat. Nu-mi pare rău de telefon, ci de agenda cu numere şi pozele cu familia la care ţin foarte mult. Cel care l-a găsit, poate să-şi păstreze telefonul, doar să-mi întoarcă cartela. M-a răvăşit această pierdere, parcă cineva se bagă în lenjeria ta”, mărturiseşte Aura celor de la „Paparazzi”.

Artista a mers şi la poliţie, dar în zadar. Singura şansă de a-şi recupera cele 500 de numere pe care le avea în agenda telefonului, dar şi pozele de familie, este ca persoana care „şi-a băgat nasul în lenjeria sa”, să-i restituie cartela.

L.N.

apropo

0